Skip links

Managed WordPress Hosting

Wil jij gewoon online zijn, maar dan supersnel en zonder gedoe? Dan is Managed WordPress Hosting wat jij nodig hebt! Alle technische aspecten van het runnen van een WordPress website worden voor jou geregeld. Denk aan updates, scanning, beveiliging, en database onderhoud. Jouw website zal altijd supersnel zijn, iets wat je klanten erg zullen waarderen!

Managed WordPress Hosting, altijd online zonder gedoe!

Met onze Managed WordPress hosting service beloven wij je altijd een snellere website wat je klanten zullen waarderen. Onze servers staan in Nederlandse datacentra én zijn geoptimaliseerd voor WordPress websites. Waar nodig voeren wij kosteloos performance upgrades voor je uit op je website. Voor onze hosting service hebben wij een special label genaamd RocketPress. RocketPress is onderdeel van ICONS Digital Group en focust zich volledig op WordPress hosting beheer en onderhoud. Dit zorgt ervoor dat alles op het gebied van WordPress hosting perfect geregeld is. Voor meer informatie bezoek de website van RocketPress.  

Wat is Managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting betekent dat alle technische aspecten van het runnen van een WordPress website voor jou worden beheerd. Dit is zeer waardevol en tijdbesparend als je geen kennis hebt van het beveiligen en updaten van je website. Wij verlossen jou van tijdrovende security patches, upgrades, updates en andere interventies. Jouw website wordt perfect beveiligd en beheerd. Daarnaast krijg je ondersteuning van echte WordPress experts die jou adviseren over de juiste plugins en thema’s. Door onze jarenlange ervaring ben jij verzekerd van WordPress hosting van een zeer hoge kwaliteit en de beste support. Jouw website is altijd veilig en snel.

Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met ondernemen! Meer weten? Lees onze blog over Managed hosting.

Probeer managed hosting nu GRATIS!

Jij kunt Managed WordPress Hosting nu 3 maanden gratis uitproberen zonder kosten. Heb je geen zin om een migratieproces te ondergaan? Geen zorgen, ook dit regelen wij gratis! Migreren naar onze RocketPress hosting is kosteloos en zonder risico. Wij zorgen dat jij gewoon online kunt zijn zonder gedoe. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een adviesgesprek aan!

Dit kunnen we voor je doen Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Managed Hosting?

Er zijn verschillende redenen om voor een managed hosting provider te kiezen, denk aan het besparen van tijd, resources en geld. Daarnaast heb je meer kennis en innovatie tot je beschikking, omdat je werkt met experts. De voordelen van managed hosting zijn groot ten opzicht van een normale hosting provider. De online prestaties van jouw bedrijf zullen flink verbeteren.

Dit is wat Managed hosting voor jouw organisatie kan betekenen:

  • Betere performance van je website
  • Geen technische problemen
  • Premium support
  • Hogere Google ranking
  • Meer bezoekers
  • Hogere conversies
  • Extra veiligheid
  • Jij kunt je focussen op ondernemen!

Meer weten over de voordelen van managed hosting? Lees dan onze blog.

Meer over managed hosting

Onze expertises

Dit kunnen we voor je doen

Webdesign

Gebruiksvriendelijk responsive webdesign geschikt voor elk device.

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes in onder meer Google Adwords, Bing en social media.

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Data Dashboards

Meer inzicht en betere strategische keuzes door de ICONS data dashboards.

Strategie

Experts in bedrijfskunde en strategie bepalen de juiste koers.

App

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Site Optimalisatie

Onderhoud, beveiliging en optimalisatie voor WordPress websites.

Managed Hosting

Supersnelle Managed Hosting op het RocketPress platform voor WordPress.

Meer informatie aanvragen?

We nemen direct contact op

Liever zelf bellen?

(085)004 3004

    Of mail ons op info@icons.nl