Skip links

Online strategie

Een goede online strategie is in dit digitale tijdperk onmisbaar. Alles wat je online doet doe je met een reden, een doel. Wanneer je dit niet helder hebt wordt het lastig om online succesvol te zijn. Hoe weet je welke online middelen passen bij jouw organisatie? En in welke digitale kanalen en technieken moet je investeren? Een online strategie geeft antwoord op deze vragen en ICONS helpt je hierbij!

Wij zijn gedreven om samen met jou een passende online strategie te ontwikkelen. Wij kijken met een frisse en ondernemende blik naar de situatie en komen met een concreet plan die zorgt voor de groei van jouw organisatie!

Lees verder
Contact opnemen

Een lange termijn visie voor jouw organisatie

Bij ICONS weten we dat ieder bedrijf uniek is en een persoonlijke aanpak nodig heeft, daarom zorgen wij altijd dat we onze klanten en hun specifieke situatie goed kennen. Alleen op deze manier kunnen wij een online strategie ontwikkelen die past bij jouw organisatie en die uiteindelijk bijdraagt aan jouw succes. 

Wij spelen constant in op de veranderingen in de online wereld en kijken verder dan alleen naar vandaag. Wij creëren een lange termijn visie voor jouw organisatie. Dit doen wij door heldere doelen op te stellen en de juiste tools in te zetten om deze doelen te behalen. Met onze brede expertise binnen de digitale wereld en onze kennis van bedrijfskunde weten wij voor iedere organisatie een passende oplossing te bieden. Denk aan een nieuw webdesign, een Adwords campagne, het opzetten van een dashboard, een social media campagne, content creatie of het opstellen van een effectieve SEO strategie. Bekijk hier welke diensten binnen onze expertise vallen.

Geïnteresseerd?

Als strategisch online partner denken we graag met je mee bij het uitzetten van een plan. Een internet strategie die nu gaat scoren en in de toekomst ook zijn waarde heeft. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de digitale oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Dit kunnen we voor je doen Offerte aanvragen

Onze expertises

Dit kunnen we voor je doen

Webdesign

Gebruiksvriendelijk responsive webdesign geschikt voor elk device.

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes in onder meer Google Adwords, Bing en social media.

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Data Dashboards

Meer inzicht en betere strategische keuzes door de ICONS data dashboards.

Strategie

Experts in bedrijfskunde en strategie bepalen de juiste koers.

App

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Site Optimalisatie

Onderhoud, beveiliging en optimalisatie voor WordPress websites.

Managed Hosting

Supersnelle Managed Hosting op het RocketPress platform voor WordPress.

Meer informatie aanvragen?

We nemen direct contact op

Liever zelf bellen?

(085)004 3004

    Of mail ons op info@icons.nl