Skip links

Over

Bedrijf.

Gestart in 2011 als Dutch Media Factory en uitgegroeid tot de ICONS Digital Group (onderdeel van Qapital). Wij zijn geen standaard webbouwer of online marketingbureau, maar een strategisch adviesbureau dat zich richt op digital development en venture building. Onze brede expertise in ‘strategisch online’ is toepasbaar gebleken in tal van sectoren. Zo treedt ICONS op als partner voor ondernemingen uit het MKB, semi-overheid én onderwijsinstellingen. Deze klanten adviseren wij, ontwikkelen we platformen en apps voor, maar zetten we ook (lead)campagnes op.

Team.

Een team van specialisten in binnen- en buitenland met jarenlange ervaring. Van een praktische entrepreneurial mindset tot researchers met een sterk analytisch vermogen. Onze expertises bieden een optimale basis voor digitale, strategische en bedrijfskundige vraagstukken. Deze kennis en vaardigheden hebben we verkregen via onder meer studies aan de Erasmus Universiteit, de VU Amsterdam en de University of Oxford gecombineerd met jarenlang ondernemen en simpel logisch nadenken.

Visie.

Waarde toevoegen door te bouwen, zowel businessmodellen, maar ook complete bedrijven. Door het actief vermarkten van nieuwe ventures alsmede de participatie in externe ondernemingen werkt ICONS Digital aan de ontwikkeling van een toonaangevende onderneming in online met alle expertises onder 1 dak. Dat is onze Buy OR Build strategie.

Milestones

2011
Oprichting Dutch Media Factory

Begonnen in de ontwikkeling van websites en online marketing.

2014
Oprichting ICONS / Qapital

Verdere professionalering met de opzet van een nieuwe bedrijfsstructuur.

2016
Integratie labels

De opzet en integratie van verschillende projecten binnen ICONS.

2018
Opening kantoor Rotterdam

Uitbreiding in het hart van Rotterdam in kantoorgebouw Delftse Poort.