Skip links

Webdesign

Website laten maken?

Je website bepaalt je professionaliteit en helpt klanten eenvoudiger zaken met je te doen. Alle websites geleverd door ICONS zijn uitgevoerd met een responsive webdesign, dit betekent dat het webdesign direct geschikt is voor verschillende formaten zoals desktop en mobiele devices.

Gemiddeld zien we een mobiel percentage bezoekers van 40-60%, het is dan ook van belang dat je deze potentiële klanten niet misloopt door een ongeschikte website.

Opzoek naar een professionele webdesigner?

ICONS bouwt sinds 2011 professionele en conversiegericht webdesigns voor bedrijven in verschillende sectoren. Voor zowel MKB bedrijven een ZZP’ers kunnen we snel én kostenefficient zorg dragen voor het beste resultaat. Als webdesigner passen wij onze ontwerpen altijd aan naar de steeds veranderende functie van het internet. Wij verwerken de identiteit van jouw organisatie in het design en laten jouw gebruikers genieten van een gebruiksvriendelijke en mooie digitale omgeving. Een creatieve omgeving die informeert en inspireert.

Wij ontwikkelen websites die altijd zijn voorzien van een responsive design. Dit betekent dat de website op ieder scherm perfect wordt weergegeven. Zo kijk je ook op je smartphone of tablet naar een prachtig design.

Strategische partner

Ons doel is niet alleen het ontwikkelen van een goedwerkende website, maar ook om hier optimaal rendement uit te halen. Daarom denken wij mee op strategisch niveau en doen wij meer dan alleen het bouwen van de website. Wij creëren ook platformen, werken-bij-sites, apps en marketingcampagnes.  Alles dat bijdraagt aan het behalen van uw digitale doelstellingen pakken wij aan. Wil jij  een sterker merk bouwen, meer klanten, meer bezoekers, verbeterde zichtbaarheid op social media of gewoon een nieuwe website? ICONS regelt het samen met jou!

Een nieuwe website is een gezamenlijk project en wij betrekken je in het ontwerpproces. De systemen die wij gebruiken voor het ontwikkelen van websites zijn gebruiksvriendelijk. Zo kan ook iemand die geen verstand heeft van websites deze programma’s besturen. Je kunt eenvoudig aanpassingen maken en verschillende soorten content toevoegen. Ook zal een webdesigner van ons bureau u volledig assisteren. Wij werken met korte lijnen en ondersteunen u ten alle tijden bij het realiseren en behouden van een digitale omgeving die optimaal werkt.

Wij zijn geen webdesigners die alleen een nieuwe website leveren, wij zijn uw digitale partner en denken mee op strategisch niveau. Bent u geïnteresseerd in een webdesigner? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan.

Dit kunnen we voor je doen Offerte aanvragen

Onze expertises

Dit kunnen we voor je doen

Webdesign

Gebruiksvriendelijk responsive webdesign geschikt voor elk device.

Development

Custom development of kostenefficient in bestaande frameworks.

App

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Site Optimalisatie

Onderhoud, beveiliging en optimalisatie voor WordPress websites.

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes in onder meer Google Adwords, Bing en social media.

Strategie

Experts in bedrijfskunde en strategie bepalen de juiste koers.

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Organisatie

Optimalisatie door organiseren en transformatie van mens en proces.

Marketing As A Service

Directe marketing ondersteuning op locatie van 1-40 uur per week.

Data Dashboards

Meer inzicht en betere strategische keuzes door de ICONS data dashboards.

Managed Hosting

Supersnelle Managed Hosting op het RocketPress platform voor WordPress.

Fndr.

Snel opschalen voor tech startups in samenwerking met Qapital.

Meer informatie aanvragen?

We nemen direct contact op

Liever zelf bellen?

(085)004 3004

Of mail ons op info@icons.nl