Skip links

Zoekmachine adverteren

Wil jij direct meer verkeer naar jouw website? Dan is zoekmachine adverteren, SEA, wat jouw bedrijf nodig heeft! Met advertenties in Google, Facebook of Bing vergoot je je zichtbaarheid, paginabezoeken en conversies. Dat betekent gegarandeerd meer online succes!

Hoe werkt een AdWords Campagne?

Als je iets googelt dan zijn advertenties het eerste wat je ziet bovenaan de zoekresultatenpagina. Deze advertenties vallen onder de noemer zoekmachine adverteren, of Search Engine Advertising (SEA).

Een advertentie in Google wordt alleen zichtbaar wanneer men het desbetreffende zoekwoord intypt. Jij hoeft alleen te betalen wanneer mensen op deze advertentie klikken. Doordat je een budget kunt instellen weet je altijd van te voren wat de maximale kosten zijn van een campagne. 

Bij ICONS houden we de conversies strak in de gaten en rapporteren alles door aan jou, zodat jij concreet kan zien wat de campagne oplevert. Niet tevreden? Dan kunnen er altijd aanpassingen gemaakt worden. Een AdWords Campagne is dus heel transparant, concreet, flexibel en doelgericht!

De voordelen

  • Bepaal zelf je budget
  • Hoogste posities in Google
  • Meetbaar & snel resultaat
  • Gegarandeerd meer verkeer

Wil jij opvallen in Google en meer conversies?

Vraag adviesgesprek aan

Wat doet ICONS aan zoekmachine adverteren?

Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat je met een doordachte strategie op korte termijn veel kunt bereiken. Bij ICONS doen we zeer nauwkeurig onderzoek naar de relevantie van de zoekwoorden en de concurrentie. Op basis hiervan zetten wij handmatig een gestructureerde campagne op en implementeren we de nodige meetinstrumenten. Deze nauwkeurige werkwijze zorgt al jaren voor het beste resultaat.

Bij ICONS maken we een campagne op maat op basis van jouw persoonlijke wensen. Doordat wij alles handmatig doen zijn wij overal van op de hoogte en kunnen we de campagne constant optimaliseren. Hierdoor halen wij altijd maximaal rendement uit jouw advertentiebudget! Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Dit kunnen we voor je doen

Onze expertises

Dit kunnen we voor je doen

Webdesign

Gebruiksvriendelijk responsive webdesign geschikt voor elk device.

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes in onder meer Google Adwords, Bing en social media.

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Data Dashboards

Meer inzicht en betere strategische keuzes door de ICONS data dashboards.

Strategie

Experts in bedrijfskunde en strategie bepalen de juiste koers.

App

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Site Optimalisatie

Onderhoud, beveiliging en optimalisatie voor WordPress websites.

Managed Hosting

Supersnelle Managed Hosting op het RocketPress platform voor WordPress.

Meer informatie aanvragen?

We nemen direct contact op

Liever zelf bellen?

(085)004 3004

    Of mail ons op info@icons.nl

    Nieuwsgierig wat een AdWords Campagne kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen bij datgene waar je naar op zoek bent.