Skip links

Zoekmachine marketing bureau

Wil jij met je website hoger in Google scoren? Zoek dan niet verder. ICONS is een zoekmachine marketing bureau met jarenlange ervaring. Wij zijn specialist op het gebied van SEO en met een op maat gemaakte strategie zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw website bovenaan in Google komt.

Hoe kom je hoger in Google?

Hoog in Google komen is voor bedrijven van essentieel belang om succesvol te zijn. Wil je hoger in Google komen dan krijg je te maken met SEO. SEO staat voor search engine optimization. Dit is de verzamelnaam voor alle processen die zorgen dat er organisch verkeer naar je website komt. Organisch zoekverkeer betekent het zoekverkeer dat op je website komt via de zoekresultaten die onder de betaalde advertenties getoond worden.

Om hoger te komen in Google is het nodig om je website te optimaliseren. Jouw website wordt beoordeeld door Google aan de hand van verschillende ranking factoren. Jij vraagt je nu zeker af: hoe optimaliseer ik mijn website? Geen zorgen, want als zoekmachine marketing bureau weten wij als geen ander hoe je dit slim moet aanpakken. En wij helpen je graag! 

Onze werkwijze

Wij optimaliseren jouw website aan de hand van onze SEO diensten. Met een heldere aanpak zorgen wij dat jouw website omhoog schiet in de zoekresultaten. De perfecte strategie begint bij grondige analyses. Wij gaan opzoek naar de kansen voor uw bedrijf, analyseren je concurrenten en bekijken welke zoekwoorden het meest gebruikt worden. Aan de hand van deze gegevens overleggen wij met jou en maken een plan van aanpak. Tijdens het hele traject wordt je consistent op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, ontwikkelingen en de behaalde resultaten.

Ook kijken wij naar het technische gedeelte van uw website. Een website die geoptimaliseerd is voor Google moet tip-top in orde zijn. Hier horen ook de pagespeed, meta data, crawlability en andere technische aspecten van jouw website bij. Wij zorgen dat jouw website technisch gezien voor de volle 100% functioneert, want ook dan komt hij hoger in Google!

Wij houden u als klant maximaal betrokken in het proces. Korte lijntjes gedurende het hele traject!

Wil jij dat je website hoger in Google komt? Wij helpen je graag. Wil je meer informatie over onze aanpak en werkwijze? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dit kunnen we voor je doen Offerte aanvragen

Onze expertises

Dit kunnen we voor je doen

Webdesign

Gebruiksvriendelijk responsive webdesign geschikt voor elk device.

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes in onder meer Google Adwords, Bing en social media.

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Data Dashboards

Meer inzicht en betere strategische keuzes door de ICONS data dashboards.

Strategie

Experts in bedrijfskunde en strategie bepalen de juiste koers.

App

Hoger in de organische zoekresultaten in Google met contentcampagnes.

Site Optimalisatie

Onderhoud, beveiliging en optimalisatie voor WordPress websites.

Managed Hosting

Supersnelle Managed Hosting op het RocketPress platform voor WordPress.

Meer informatie aanvragen?

We nemen direct contact op

Liever zelf bellen?

(085)004 3004

    Of mail ons op info@icons.nl